Top Artists | Agency

Избери артист

Адреналинките

БРЮНЕТКАТА

Виктория Кузманова е на 23 години от София. Родена е на 23.06.1989 г. Висока е 174 см.
Като малка Вики е пяла във вокална група и е свирила на пиано, а с танци се занимава професионално от 2 години. Снимала се е в реклами, музикални клипове, филми, както и няколко пъти в „Пълна лудница“. Учила е информатика, което е опровергава всички слухове за особените по характер, държание и външен вид хора, които се занимават с програмиране. Вики е усмихната и винаги заредена с енергия.
Освен с танци всеки ден, поддържа перфектната си форма с каране на колело и бягане. Учила е английски, испански, руски и… иврит!!! Има фобия от вода и от мравки.

БЛОНДИНКАТА

Камелия Аврамова е от Пловдив. Родена е на 29.11.1989 г., което за момента прави 22. Висока е 170 см. Ками е започнала да танцува на 16 години в хаус клуб в Пловдив и от тогава не е спряла. Описва се като искрен до болка човек, ужасен педант, който винаги подрежда и пренарежда, амбициозна и с дяволски инат. Най-смелото нещо, което е правила е да скочи във вода от 10 метра, за което получава овациите ни. Най-смущаващият момент в живота и пък е когато е трябвало да излезе на сцената на Х-фактор на първите елиминации от тренировъчния лагер и да изпее непозната за нея песен и… забравила текста след първите няколко думи. Но такива неща се случват, а пък и сме сигурни, че ако не музикална кариера, то в „Господари на ефира“ ще видим и помним нейни незабравими танци.

ЧЕРВЕНОКОСАТА

Пепи Ялъмова е на 22 години, от София, но за разлика от другите две красавици е родена през 1990 г. и по точно на 25.04. Висока е 171 см. Тя е новото попълнение към обичайния дует „блондинка - брюнетка“ и определено се откроява с огнения цвят на косата си.
Пепи се занимава с танци от непоколебимо крехката 3-годишна възраст. Тренирала е професионално художествена гимнастика класически балет почти 10 години, а до ден днешен танцува всевъзможни стилове. Занимава се с дизайн и майстори собствени бижута. Умее да свири и на пиано. Знае английски и малко испански. Участвала е в различни ТВ продукции, а като малка се е снимала и в култовото „Лека нощ, деца“. Не обича змии, за което не я виним.

Видео

Артисти

Всички артисти