Top Artists | Agency

Избери артист

ANDROMEGA

Андроид, мега човек, визуална лудост. Какво е ANDROMEGA?

Получовек, полумашина, ANDROMEGA е първия мега робот в България, съвместяващ в себе си най-актуалните и спиращи дъха клубни ефекти, създаден с единствената цел да ви изпрати на магическо аудио-визуално пътешествие в друга реалност. Обграден от професионални танцьори, на фона на уникален музикален сет, заличаващ границите между поп култури като хип-хопа и електронната денс музика, мега робота ANDROMEGA е в центъра на най-новия, сензационен и ултра модерен клубен проект у нас - емоционалнa експлозия от звук и светлина!

Новото космическо светлинно шоу е комбинация от високотехнологични LED светлини, интерактивни киберкостюми, пушек пистолети, летящ робот Ар. Дрон, предоставящ на публиката гледна точка от пилотското място в реално време, мощни лазери, специална пиротехническа система и зрелищни трикове, обвити в мистерия. ANDROMEGA издига парти културата на ново ниво, като разгръща мащаба на сценичното шоу и включва хипер стимулиращи сетивата ефекти, непознати на родната публика досега.

Със своята уникална концепция и способност всеки път да предлага различно и зрелищно шоу, ANDROMEGA има за цел да се превърне в неизменна част от най-големите музикални събития и партита в най-добрите клубове в страната и чужбина, както и да бъде част от изявите на най-популярните музикални звезди у нас. Мега роботът гарантира взривяваща енергия, нова, уникална връзка с публиката и море от ръце във въздуха на всяко събитие.

Артисти

Всички артисти