Top Artists | Agency

Избери артист

DJane Monique

 Проекта "Кавър" е разработен от DJane Monique. В него тя "реставрира" стари любими песни от 80 те до 2000g., като ги модернизира и пречупва в нов аранжимент с актуално клубно звучене. 

 Djane Monique е една от прогресивните DJ в листата на немсткия лейбъл DMN Records, чието портфолио включва имена катo Haddaway и La Bouche , както и голяма част от любимите групи на 90-те. 

 В портфолиото  и влизат, ремикси с Милена Славова – Истина, Дара Екимова (дъщерята на Дими от група Сленг) - Синьо, Тони – Както преди, Мери – Непознати Улици и много други .

Кариерата й на Запад започва с  Lane McCray (Вокалиста  на група La Bouche ), а ремикса е на тоталният хит - Sweet Dreams. Парчето се задържа повече от 6 поредни седмици номер 1 в популярната класация  „Eurodance Hitlist Top 50”.

Това разбира се, не е единственият успех на амбициозната DJ-ka, английската версия на песента на Тони- Както преди, успява да достигне номер 10 в класацията „British Dance Chart Top 50” , където се нареждат и DJ като DAVID GUETTA и AVICII. 

На руския пазар Monique  стартира проект с вокалиста на легендарната група  Chingis Khan  , а песента е легендарният им  хит  -  Moskou .

Всичко това тя облича с уникално 3D RGB Лазерно шоу.

Същото , може да се предлага на корпоративни , фирмени и сватбени тържества . Чрез  софруер , може да се изобразяват лога , изписват  имена и надписи и да се моделира специално шоу варху любима песен . 

Синьо

Дара Екимова feat DJane Monique

Видео

Артисти

Всички артисти