Top Artists | Agency

Избери артист

Драгомир Симеонов

Журналист, автор и водещ. Част от брилянтните му изяви и участия са в проекти на Дарик Радио: Следобеден блок, "Киното в мен", "Парчета история", "Пощенска кутия за приказки"; "Полет над нощта” (БНТ); "Преди обед" (БТВ); "Всяка неделя” и "Големите надежди" (НТВ).

Водещ на събитията: "Мъж на годината", "Евровизия", "Мис България", "Черноризец храбър", "Вечер на добродетелите" и много, много други обществени и корпоративни събития.

Перфектната му дикция, журналистическият му и авторски подход към всеки текст и най-вече, неповторимият му чар, правят Драго Симеонов любимец на всяка публика и перфектен водещ за всяко събитие.

Още за Драгомир Симеонов:

  - Завършил е немската гимназия и културология в Софийския университет
  - Носител е на Олимпийския огън през лятото на 2004 г.
  - Левскар!
  - Владее немски и английски език.
  - Харесван от всички, но специален любимец на женската публика. Наскоро в сп. "Жената днес" го описаха така:"Драго Симеонов е от онези непосредствени и сърдечни мъже, с които жените веднага се чувстват спокойни. Умее да сваля бариери, да извиква усмивки, да води ведър и смислен разговор - в ефир, на улицата, от страниците на пресата, в нета – навсякъде се чувства май като у дома си."

Пощенска кутия за приказки

"Не знам за какво говориш", автор: Драго Симеонов, 4.12.2012, Studio 5

Видео

  • Пощенска кутия за приказки "До доказване на противното", автор: Драго Симеонов, Sofia Live club, 8 май 2013 пусни
  • Пощенска кутия за приказки "Всичко ще бъде наред", автор: Драго Симеонов, Studio 5, 01.11.2012 пусни

Артисти

Всички артисти