Top Artists | Agency

Избери артист

Ева Веселинова

Чаровната Ева Веселинова е женската сила в репортажния екип на „Господари на ефира”.

 Заслужено Ева е в топ 10 на най-привлекателните известни жени в България, но тя не разчита ни най-малко само на чара си: магистър е по „Електронни медии“ в СУ „Климент Охридски“ и има бакалавърска степен не в една, а в две специалности – „Журналистика“ и „Българска филология" с професионална квалификация - "Педагогика, учител по български език и литература“.

 Работила е като Директор "Новини" в телевизия "Евроком" и редактор в ТВ "Европа". Към екипа на Господарите се присъединява през 2014 година,където Ева води сериозни разследвания и се бори за справедливост.

 Зодия Лъв е. Има силно развито шесто чувство и непримиримост към неправдите. Когато вярва в нещо се бори докрай, за да докажа правотата си. Не понася лицемерието и лъжите. Смята, че очите са огледало на душата на човека – „Ако ме гледаш в очите и ме лъжеш, значи си лош отвътре“. Усмивката е най-силният й коз. Тя помага и когато държи микрофона, защото хората просто си казват всичко или се оплитат в лъжите си.

 Красивата репортерка на „Господари на ефира” е на сцена от дете. Придобила е богат опит в работата пред публика-играла е в театъра, където има няколко главни роли. Била е фотомодел, а сега се снима и в български филми, работи перфектно със сценарии което я прави прекрасна водеща, но острия и ум и помага да не я е страх и от импровизации.

Артисти

Всички артисти