Top Artists | Agency

Избери артист

Extravaganza & TL Dance

Dance Group Extravaganza е основана през 2006 година от Теодора Лишева - танцьор, преподавател, хореограф и ръководител. След натрупания опит в художествена гимнастика, с участията си в три от шоу спектаклите на Нешка Робева, Теодора продължава развитието си в собствената си група като танцьор и хореограф, съвместно с шест професионални танцьорки и други съпътстващи артисти. Групата се отличава най-вече със своя разнообразен репертоар, изискан стил и вкус към танца. Имено това е причината Dance Group Extravaganza да участва в десетки концерти, турнета, промоции, клипове, ТВ предавания, шоу програми и други събития както у нас, така и в чужбина. Към формацията функционира и детска школа за малки таланти.

TL DANCE е другата танцова формация на Теодора Лишева, която работи с множество български поп и r&b изпълнители, с продуцентите и режисьорите на различни телевизионни формати, шоу програми и филмови продукции.

Професионализъм в хореографията и танците, креативна приспособимост към всякакви програми правят двете танцови формации подходящи и търсени партньори за всяка сцена, където танца е част от сценария.

TL Dance

Видео

  • Joanna Dragneva and Dance Group Extravaganza пусни

Артисти

Всички артисти