Top Artists | Agency

Избери артист

Гергана Николаева

Гергана Николаева е мецосопран, завършила оперно пеене в НМА "Проф. Панчо Владигеров". Тя е модерна, атрактивна, красива и най-важното - различна от традиционните оперни певици. Репертоарът й включва песни от много стилове и жанрове - опера, мюзикъл, стандарти, поп.

Гергана Николааева е изключитено подходяща за откриване на събития, включване в стилни частни и корпоративни партита. Програмата й се съчетава успешно и с различни изпълнители и формати - Орлин Горанов, Силвия Кацарова, Камен Воденичаров, Leo, Тони, Берковската Духова Музика.

Няколко примерни варианта:
1.  Поп музиката среща класиката, два формата:

- Гергана Николаева – съчетание на класическата музика с новото време - фрагменти от красиви и известни оперни арии и мюзикъли в модерни аранжименти.

- Гергана Николаева и гост саксофонист - Стилно и балансирано вплетени в модерни аранжименти фрагменти от красиви и известни оперни арии и мюзикъли.

2. Гергана Николаева и Берковската Духова Музика - концертна програма.

Духовите инструменти си партнират с красивия и топъл глас на мецосопраното. В програмата ще чуете арии от Щраус, Моцарт, Верди, Албинони. Звучат и красиви български народни песни, които преливат към любимите фолклорни танци във втората част от програмата.

3.  Актьорът Камен Воденичаров и мецосопраното Гергана Николаева с обща концертна програма "Дай ми ръка"

Много музика и хумор! Любими парчета от двата жанра – поп и опера, се срещат в една балансирана програма! Камен Воденичаров и Гергана ще изпеят за вас хитови български песни, популярни фрагменти от опери и мюзикъли. Освен това, те могат да бъдат водещи на вашето събитие.

Може ли...

Орлин Горанов и Гергана Николаева

Видео

  • Дай ми ръка Камен Воденичаров и Гергана Николаева пусни
  • Всичко било е насън Тони и Гергана Николаева пусни

Артисти

Всички артисти