Top Artists | Agency

Избери артист

Ginger Groove

Ginger Groove е акустично трио от китара, контрабас и глас. Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove. Изисканата музика и визия ги прави търсени участници за различни събития – лични и корпоративни. 

Членове на групата са:
Боряна Йорданова – вокал
Димитър Благоев – китара
Влади Михайлов – контрабас

Формацията предлага и специалната френска програма „Музика под небето на Париж“ – френски суинг и шансон, която включва и перкусионист. За изпълнениято й, Ginger Groove канят гост музиканта Стоил Иванов - ударни/перкусии;

Поредицата концерти „Музика под небето на Париж” е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време "Музика под небето на Париж" набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището "франкофоните на българската музикална сцена".

Sous le ciel de Paris

Sous le ciel de Paris e част от френската концертна програма на Ginger Groove

Видео

Артисти

Всички артисти