Top Artists | Agency

Избери артист

Ивайло Колев

Ивайло Колев е познат на българската публика като един от участниците във формата Star Academy. Музикалната му кариера започва именно там през 2005, където се класира на второ място. През 2006 и 2008 участва в българската песен на Евровизия. През 2008 издава албум на английски език, а След това за известно време живее в Италия, Чили и Бразилия. През 2008 г.издава албум на английски,а по-късно записва песни и на испански език. През 2010,докато живее все още в Италия излиза песента Моя е в дует с Васил Найденов,а през 2015 песента му „Вече знам” печели конкурса “Бургас и Морето”. 

 В продължение на години талантът често сменя своята творческа дестинация. От Италия, Англия, Бразилия до Чили,където той работи и се запознава с емблематични имена от световната музикална сцена. В Чили пее на една сцена с Том Джоунс и работи за най-гледаната национална телевизия Chilevision. Записва албум с музикантите от култовата английска група Level 42 и не на последно място поддържа приятелски отношения с британската поп-икона Питър Гейбриъл.

 От Star Academy до сега Ивайло се е превърнал в истински професионалист който се изявява в различни варианта на шоу програми,от които най-актуалната му е формат Майкъл Бубле ,бутиков и добре калиброван,съвместно с балет и струнен квартет, като репертоар и стил е супер подходящ за частни и корпоративни партита и се приема много добре от всички. Има и разработен шоу латино проект.

Артисти

Всички артисти