Top Artists | Agency

Избери артист

LaTiDa

Трите момичета се срещат още като деца.Събира ги любовта им към музиката и по-конкретно „фабриката за таланти“ група „Бон-бон“,където започват да трупат професионален сценичен и телевизионен опит в България и зад граница : “Славянски базар“ в Беларус, „Златен Орфей“ , „Музикална академия“„Евровизия“,различни фестивали и престижни изяви.

 Безспорно признание за таланта им са също и многобройните участия в концертите на едни от най-големите имена в българската музика, а именно: Тодор Колев,Лили Иванова,Поли Генова,Нели Рангелова,Георги Христов, Силвия Кацарова,Любо Киров, Д2,и мн.др. 

 През 2009 г стартира и самостоятелната кариера на триото с дебютния им сингъл „ЛаТиДа“, от където идва и името на групата. Същата година стават част от екипа на Поли Генова за Евровизия,която се класира на второ място с песента „One lifetime is not enough”,а през 2010г. вземат участие в благотворителното шоу на BTV и UNICEF-„Великолепната Шесторка“.

 На европейската сцена излизат след големия успех на песента „На инат“,с която Поли Генова печели българската Евровизия и правят европейско турне,което завършва в Дюселдорф на големия финал на конкурса.

 Музикалната кариера на „ЛаТиДа“ и Поли Генова продължава с летния им хит „Солени дни“,който дълго време е във всички топ класации,а в началото на 2015,ЛаТиДа записват за пуерто-американеца Хосе Фелисиано-носител на „Грами” и изпълнител на песните „ Feliz navidad” и „Roxanne” 

 Изключително талантливи и „железни“ в своето пеене „ЛаТиДа“се гарант за високо качество и професионализъм при всичките си концертни,фестивални и събитийни изяви.

ЧАО, ЧАО!

Видео

Артисти

Всички артисти