Top Artists | Agency

Избери артист

Мария Игнатова

Мария Игнатова е завършила телевизионна журналистика в Амстердам. За голяма част от спортните фенове тя е позната като лице на Sportal TV и водеща на предаването „Втори тото шанс".

Търсещият й дух я отвежда както към музиката, където има записани три песни: “Не ме търси”, “Искаш” и дуетното и изпълнение със Стратия - „Невъзможно", така и към киното, където има участия във филмите „Риба чук" и „Икона".

Журналистика, музика, кино…, но голямата страст за Мария Игнатова си остава телевизията. Нейният естествен чар, красота и професионализъм покоряват милиони зрители пред "малкия екран". Многобройни са запомнящите се и често "налудничеви" прекрасни превъплащения на Мария Игнатова в култовото комедийно шоу „Пълна лудница”, където чаровната блондинка „взривява” зрителите с всяка своя роля.

Огромен е и успехът на Мария при всяко нейно появяване в качеството и на водещ. Брилянтен професионализъм и чаровна непосредственост е това, което остава зрителите без дъх при всяко нейно участие в „Господари на ефира" и в двете издания на „България търси талант”.

Дори и след такива престижни награди като „Жена на годината” за Мария Игнатова най-важна си остава любовта на нейната многобройна и вярна публика.

Артисти

Всички артисти