Top Artists | Agency

Избери артист

Мастило

За почти 20 години от своето създаване група Мастило се наложи като една от най-популярните поп-рок банди в България. Едва ли има човек в България, който да не е слушал техните песни "В двореца съм сама", "Моите кафяви очи”,"Онова момиче”, “Памуковите облаци” и мн.мн.други. Групата се откроява както със стила си, така и с очарователния си фронтмен в лицето на Вики.

 Музиката на групата е дело на китариста Десислав Данчев-Десо,а текстовете са на Виктория Терзийска-Вики.В дискографията си Мастило имат издадени 4 изключително успешни албуми.

 Силата на групата е в изнасянето на концерти и срещите на живо със своята публика.За 20 години Мастило имат изнесени стотици концерти както по клубове,така също и на големи концертни и фестивални сцени у нас и в чужбина:Китай,Румъния,Израел,Русия,Сърбия,Македония. Групата е свирила на една сцена с имена като Джо Кокър и Натали Имбрулия,Филип Киркоров,Супер Макс,Роби Уилямс и Стерео МС

 Опитът, рутината и разнообразният стойностен репертоар  на групата,съчетани с невероятния чар и глас на Вики правят Мастило  желан и търсен участник в различни типове публични прояви като концерти,корпоративни събития,клубове и фестивали .

Артисти

Всички артисти