Top Artists | Agency

Избери артист

Миро

   Миро е един от най-популярните български музиканти с много фенове. Като солов изпълнител и с дует „Каризма" Миро печели всички възможни музикални награди в България и много международни. Печели и редица призове извън музикалната сцена - като личност и за влиянието си върху съвременната култура.

  За разлика от 7-годишното издаване на албум с КариZма, Миро подхожда по друг начин към самостоятелната си кариера. Издава още в началото албума „оМИРОтворен" и едва след това започва да показва песните една по една. Усета за неповторимост, който притежаваха КариZма, сякаш остава с Миро и той за много кратко време превръща повечето си песни в хитове.

    „Българина заслужава най-доброто от шоу-бизнеса. Музиката е чудо, което очарова всички нас. Няма добра или лоша музика. Има музика, която чуваме с ушите и музиката, която чуваме със сърцата си.” - казва Миро и го доказва с творчеството си.

  Миро заслужено е сред най-популярните личности на българската музикална сцена през последните почти 15 години. Дали в дует или сам, той винаги завладява публиката и я кара да иска още от него. Харизматичен и талантлив, той е желан за всякакъв вид концерти, събитие или награди. И никога не си тръгва, без да бъде награден с аплодисментите и любовта на хората.

Гълъбо

Видео

Артисти

Всички артисти