Top Artists | Agency

Избери артист

Ники Станоев

Ники Станоев притежава таланта непрекъснато да ни „счупва от смях“,защото никога не се знае, какво ще роди „шашовия” му мозък на сцената и колко дълго ще остане там.Перфектният Stand-Up комеди артист. Понякога сам си прави превод в ефир, а понякога ни оставя да се сещаме сами. Той е прекрасен и чаровен екземпляр, може би от нашата планета, може би не, но едно е сигурно - всички обичат Ники Станоев.

 През годините той се е „тунинговал“ с най-доброто от българската тв комедия - „Шоуто на Слави“, „Нешоуто на Нед“, „Нашенци“ и най-добрият роден ситком „Домашен арест“. Участието на комика в много български и холивудски продукции разширява палитрата му от възможности. Но сцената и контактът с публика са нещо много специално, затова е истинския „народен артист“

 В артистичния арсенал на Ники е детското шоу “Разказвача на приказки” прекрасна интерактивна програма приета еднакво добре от децата и родителите им,  шоуто предразполага за продуктово позициониране. 

 Ники е търсен и подходящ за всякакви събития, рекламни кампании, клубни и др. сценични участия,където хуморът и доброто настроение са добре дошли

 как описва себе си:

 Сложна комбинация от есенцията на 90-е с лек 80-арски привкус, мощно еволюирал през Милениума, утвърдил се като редЪк идиот в ранните 2000-ни гОдин, процъфтяващ в наши дни... (сега не знам, човек ли, или артист да пиша)

... с две думи – Оня шашОвия! 

Артисти

Всички артисти