Top Artists | Agency

Избери артист

Стенли

 Станислав Сланев - Стенли е глас, който никога няма да объркаш с някой друг. Но обезателно ще забъркаш с рок, ню-уейв, с „Тангра”, гръндж, експеримент и романтика в едно.

 Легендарният вокалист на група „Тангра“ след различни творчески колабурации и успешна самостоятелна кариера ни поднася нов формат на своите изяви,а именно:сформира нова група, с която вече музикантът обикаля страната в компанията на – Иво Чалъков - китари, Стефан Попов - ударни и Димитър Ковачев-Фънки - бас китара. Топ музиканти, които не се нуждаят от специално представяне!

 Още след първите няколко концерта в този формат сърцата на феновете им са тотално обсебени от рок приключението, в което бандата ги въвлича.Окрилени от тази енергия  и неизменното си чувство за модерност Стенли и компания продължават уверено по клубове и концертни зали представяйки страхотен репертоар,с нови още по-рок аранжименти,в центъра на който са авторските му и тези на група „Тангра“ песни : "Сълзите на скитника", "Пътят към храма", "Как се казваш”, “Обсебен", "Бъди какъвто си", “Жулиета" и много други култови парчета. С емблематичната си бяла коса, глас и китара - Стенли е истинска класика и класа, а всяко излизане на сцена превръща събитието в музикален празник.

Обсебен

Видео

Артисти

Всички артисти