Top Artists | Agency

Избери артист

Влади Въргала

Владислав Карамфилов

завършва НАТФИЗ със специалност "Аактьорско майсторство " в класа на проф. Стефан Данаилов .

 Известността застига Карамфилов след като в началото на 90-те години се включва в новосъздаденото студентско предаване „Ку-ку“, което изключително бързо набира популярност и фенове. Именно там актьорът започва да създава първите си комедийни скечове и се превръща в едни от най-популярните телевизионни лица по онова време. Образа на далавераджията от „Магурата” с култовото име Влади Въргала остава в съзнанието на поколението младежи от бурните години на прехода. В нашумялото развлекателно предаване работи заедно с Васил Василев-Зуека, Стефан Рядков, Камен Воденичаров, Слави Трифонов, Август Попов и др.

 По-късно прави собствено развлекателно шоу  със заглавието „Коктейлите на Влади“,а успешната му телевизионна кариера продължава в предавания „Пирон“ - скрита камера, където работи с Август Попов и Михаил Ланджев; „Шаш” , „Сладко отмъщение“ и др.

 Негов е и един от най-успешните филми в новото родно кино "Шменти капели", който със смях през сълзи разказва историята на пост тоталитарна България.  

 Влади Въргала безспорно е един от „Царете на комедията“ и едва ли има българин който да не се превива от смях на емблематичните му скечове и артистична харизма.

Влади Въргала Шоу от 1994

Артисти

Всички артисти