Top Artists | Agency

Избери артист

Влади Василев

Влади Василев e роден на 21 януари 1987 в София. Завършва Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ” при това с отличен успех.

Преди работата си в „Господари на ефира” не е познат на широката аудитория, но проблемите в София знаят неговото име. Винаги се е стремял към справедливост и обича да помага на хората, защитавайки правата им. Затова учи право в СУ „Св. Климент Охридски” и е сигурен,  че това му помага да намира решение за всеки проблем.

Още от малък Влади тренира футбол, а сега често поддържа форма с волейбол и фитнес. Това му помага да тича доста бързо - особено с микрофон в ръка, когато е по следите на поредния измамник.

"Истината трябва да излезе наяве и на всяка цена" - твърди Влади и не се страхува от агресията на виновниците, защото знае, че когато защитаваш справедливостта, няма начин да не успееш.
 
Фен е на „Госпоради на ефира” още от самото му начало и работата му като репортер в шоуто е сбъдната мечта. Той е доказателство, че човек може да постигне всичко, стига да има достатъчно голяма воля и търпение за това.

Интелект, настойчивост и смелост са качествата, които най-много му помагат за работата му като репортер в „Господари на ефира”  и като водещ на различни събития.

 

Артисти

Всички артисти