Top Artists | Agency

Обратно в Новини

ДЕСИ ДОБРЕВА С НОВ КОНЦЕРТ В ЗАЛА 1 НА НДК

04/10/2019

 В навечерието на зимата на 12 ноември Деси ще сгрее и внесе уют в душите ни с нова порция емоция. Нейната запазена марка.

 Година и половина след първия си концерт в емблематичната Зала 1 на НДК, за Деси се случиха много и все хубави неща:сингълът ѝ „ДОС” покори радио-станциите в България, а отскоро надхвърли и пределите на родината - след Словения, вече звучи в националното радио на Германия „ARD”. 

 Видеоклиповете на гореспоменатата „ДОС” и „Песен на Червената шапчица”, които Деси засне, се радват на все по-нарастващ интерес,а до нова година предстоят да излязат още три видеоклипове на прекрасни песни. 

 След препълнените спортни зали във Варна и Пловдив, десетките концерти в цялата страна  и турнетата й в САЩ, Австралия, Нова Зеландия и Европа, Деси продължава да увеличава своята публика и затвърждава лидерската си позиция в областта на етно музиката 

 И така дойде време за нова среща в зала 1 на НДК

 Деси Добрева – ангелски глас и дяволска стихия в едно на сцената – завладяваща емоция, която ще очакваме с неистов глад в туптящото сърце на София.

 Изненадите и гостите на концерта ще разкриваме една по една: македонският виртуоз Джамбо Агушеви, 100 каба гайди, Цветан Недялков, Михаил Йосифов и и още много изненади затова останете на линия и следете събитието