Top Artists | Agency

Обратно в Новини

Групата на Алекс Раева Mind Trips с ново приятно парче

06/12/2017

Прекрасно е. 

Зимата навън прави живота ни някак по-красив и създава усещане за домашен уют, особено ако и самите ние можем да си помогнем малко в тази ситуация. Достатъчно е съвсем малко желание, да „пипнем“ това-онова и в дома ни бързо ще се създаде усещане за комфорт, каквото отдавна не сме имали. А, да – определено ще помогне и малко подходяща музика. Особено ако е в чил аут спектъра, който винаги може да заличи лошото ни настроение и да „пооправи“ дори най-скапания ден. А адски се радваме, когато имаме възможността да чуем и качествен български чил аут.

Именно с подобно предложение пред нас се изправя българската чил аут формация Mind Trips, оглавявана от добре познатата Алекс Раева. Mind Trips представиха официално видео към своето най-ново парче – „Don’t Stop“. И този път парчето е продуцирано от италианския лейбъл Aenaria Music.

А сега и добрите новини – Mind Trips готвят цял албум, който би трябвало да ни зарадва през пролетта на 2018 година. Е, да – тогава сняг вече няма да има, но пък и пролетта е не по-малко прекрасен сезон, нали? Адски подходящ за малко качествен чил аут.

 Във видеото към „Don’t Stop“ можем да видим как красивата Алекс Раева разказва мелодични истории за настроенията в любовта, които често наподобяват промяната в сезоните. Парчето ни зарежда повече от добре със своето модерно звучене, приятните ню-джаз елементи и характерното за Алекс Раева позитивно вокално присъствие.

По-рано през годината хората от Mind Trips ни представиха и сингъла „Never Give Up“, към който имахме възможността да чуем и два адски добри клубни ремикса на Иво Гравес и Вагабонд. През миналата година Алекс и компания ни представиха и трака „We Talk About Us“ със супер добър ремикс на Хуан Алварес. Именно тогава Mind Trips обявиха, че работят и върху албум.

 

източних/imusic.bg/