Top Artists | Agency

Обратно в Новини

Мария Илиева с изненада във Варна

08/08/2017

Феновете на Мария Илиева вече броят последните дни до големия концерт на поп дивата във Варна. Датата е 11 август, мястото - на метри от морето - Летният театър, началото - в 21:00.

Концертът ще е мащабен, заедно с Мария идват популярните музиканти Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (клавишни), Младен Димитров - Mr Moon (програминг, перкусии и синтезатор) и Васил Вутев (ударни).

Шоуто ще открият тийн идолите NADIA и Иван Тишев, герои от първия български тийн уеб сериал "Не така, брат". NADIA обещава специални моменти на приятелите си от родния морски град.

Публиката ще има шанса да чуе освен хитовите парчета на Мария и новия й сингъл. Певицата избра Варна за концертната премиера на новото парче, за да направи своята среща с варненските си почитатели наистина изключителна.

По песента е работила с DaBeatFreakz - американски продуценти, които имат мултиплатинени сингли за Кат де Луна, Мат Покора и други световни имена.

"Влюбих се в песента още от първото слушане - признава Мария пред сп. "Грация" и допълва: "Различна е от стандартните неща, които излизат напоследък, и носи силно послание и заряд. Българския текст написах с вдъхновение и помощ от добри мои приятели, а музикалната продукция доверих на Dexter".

Разбира се, ще чуем и "Нищо", "Лунен сън", "Крадена любов", "Alright" и още много любими парчета.

Билетите за концерта на Мария Илиева са на цени от 15 до 30 лв. Във Варна могат да се купят от касата на Летния театър и Двореца на културата и спорта, както и от мрежата на Еventim.