Top Artists | Agency

Обратно в Новини

На 8 декември Деси Добрева отново ще разтърси Sofia Live Club

26/10/2018

Само няколко месеца след като Деси покори препълнената Зала 1 на НДК с първия си самостоятелен концерт в едно незабравимо и емоционално шоу (концерта от Зала 1 на НДК наскоро бе излъчен по BTV) и няколко дни след края на американското си турне, Деси ще излезе пред почитателите си в Sofia Live Club.

 “Обичам уюта на малките концертни зали заради емоционалната връзка, която се изгражда от близостта с публиката”, казва Деси.

 Професионализма, вниманието към детайла, емоцията, себераздаването правят концертите на Деси незабравими за публиката. Като добавим към това и прекрасните таланти, с които Деси работи, очаквайте едно истинско избухване на сцената на Sofia Live Club. Можете да се насладите на живите изпълнения на емблематични песни като “Лудо Младо”, “Катерино, моме”, “Джоре дос”, “Девойко, мари, хубава”, “Море сокол пие” и още, и още…

 При Деси винаги има “и още, и още” - кипяща от енергия, тя не спира да твори! 

 На 8 декември в Sofia Live Club почитателите й ще чуят и ще видят много нови неща от Деси, но да не разкриваме всички изненади. Само ще повдигнем завесата, че до тогава ще видят нов видео клип към нова песен, която е сингъл към нов албум.