ВАКАЛИ

Група ВАКАЛИ е създадена през 2000г., от Явор Дойчинов с идеята за нов музикално-танцов формат, в който изпълнителите се подготвят да бъдат музиканти и танцьори едновременно. Репертоарът на групата представлява своеобразно дръм-шоу от инструментални и танцови изпълнения, които интерпретират българските ритми и неравноделни размери със съвременните изразни средства на музиката и танца.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

ВАКАЛИ означава „разпалващи” и се отнася за чувства и емоции, предизвикани в публиката от разтърсващ саунд и атрактивна танцова лексика. 

Живият контакт с публиката цели не просто да представи една добра програма, а да покаже художествена концепция и колорит, които взаимодействат с публиката на различни пластове в дълбочина, „разпалват” емоционално и оставят трайно това усещане във времето. 

 ВАКАЛИ участват като специални гости в много от големите и престижни събития в страната: Българската Коледа, Мюзик айдъл, Евровизия, Гласът на България, Денсинг старс, Мис България, Шоуто на Слави, Супермодел Фордмоделс, Бест моделс, наградите на БГ Радио, Европейски и световни спортни първенства по ски, художествена гимнастика и много други. Откриват емблематични мероприятия на редица министерства, държавни агенции и общини, както и официални празненства на финансови институции и корпорации, като Лукойл, Шел, Овергаз, Тойота, Додж, Сузуки, Фиат, Мазерати, Фолксваген, Сони, Сименс, Джей Ви Си, М-тел, Кока-Кола, Пепси, БНБ, Банка Биохим, Райфаизенбанк, KPMG, M&M, Луфтханза, Практикер, Била, Техномаркет и много други.

 В чужбина група ВАКАЛИ изнасят концерти в Германия, Холандия, Сърбия, Ирландия, Тайван, Словакия, Италия, Румъния, Гърция, Китай и други.

 Уникалният стил на групата се дължи на оригинална музика и хореография и иновативен подход в използването на музикалните инструменти и танцовия реквизит.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ГРУПИ

ВИЖ ВСИЧКИ