Група Диана Експрес

Диана Експрес е сред малкото български групи, които признанието и любовта на публиката нарежда сред най-обичаните групи за всички времена.

Създадена от Митко Щерев  през 1974 год , от групата са тръгнали имена като Васил Найденов, Георги Станчев ,Чочо Владовски, Юксел Ахмедов и Илия Ангелов.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Има две важни особености, които допринасят група „Диана Експрес” да се нареди безапелационно сред български легендарни групи. Първата: Тя е авторска група, поради факта, че музиката и аранжиментите са на Митко Щерев. И втората: че в „Диана Експрес” са свирили над 25 музиканти и певци,а групата и след 43 години е все още на сцената в превъзходна форма за радост на многобройните си почитатели.

Група с над 3000 концерта в България и зад граница и най-вече – десетки непреходни и обичани от поколения хитове: ”Блус за двама”, „Две праскови и две череши”, Утре”, Влюбено сърце”, „Балада за Пловдив”, „Адаптация”, „Душа”, „Молитва за дъжд”, „Есен”, Северина” и др., сътворени от творческия гений на Митко Щерев, който е в основата на това днес група Диaна Експрес да е с обществен статут на Легендарна група.

Група Диана Експрес – отново на концертната сцена в състав:

Митко Щерев – основател, пиано, Хаммонд орган;
Илия Ангелов – вокален солист и китара;
Живко Топалов – бас китара и вокал;
Бисер Йосифов – ударни;
Атанас Копчев – китара

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ГРУПИ

ВИЖ ВСИЧКИ