ДЕСИ ДОБРЕВА

Деси Добрева е популярна певица и телевизионна водеща, чийто глас и талант я правят национално разпознаваема и обичана, което се изразява най-вече в огромната й концертна дейност и сценични изяви.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Впечатляваща е музикално-артистичната й кариера: класическо пиано в национално училище по изкуства, театър ”Стоян Бъчваров” във Варна, Националната музикална академия с поп и джаз пеене и музикална педагогика, Berklee College of Music, Boston.

 Безспорно най-голяма популярност й носят участията й в „Шоуто на Слави“ и турнетата на „Ку-ку бенд”, ”Евровизия”, както и участието й като автор и водещ на шоуто „Полет над нощта“ по БНТ.

 Освен стотиците изяви в България, Деси Добрева е изнасяла концерти в легендарните Royal Albert Hall и Astoria Hall (London, UK), емблематичния джаз-клуб Blue Note (New York, USA), Mann Auditorium (Tel Aviv, Israel), Copernicus Theater (Chicago, USA), Harvard University и Berklee Performance Center (Boston, USA), както и ежегодни турнета в САЩ и Канада.

Деси е първият официален Посланик на добра воля на кампанията „Млад български делегат“ 2010/2011 към ООН.

 Изявите на Деси Добрева са както солови, така и в съпровод с различни музиканти, в т. ч. „Ку-ку бенд“, Теодосий Спасов и проекта Балкански, трупата на Нешка Робева, „Бразкомбо Асоциация”, ”Романено Проджект” и други, които съчетани с нейния прекрасен и разнообразен репертоар и певческо-артистичен стил, се превръщат винаги в истински празник за душата.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ