ДИЧО

Явно Дичо е орисан харизмата му да радва публиката по концертните сцени. Първата му група се нарича „Атака“, след което се появяват формациите „Селект“ и „ЕС“, но като фронтмен получава популярност с група „Rag Dolls“. През 1999 г. Димитър Кърнев (китара) и Дичо Христов (вокал) създават групата D-2. Съвместната им работа е белязана от десетки хитове, награди, стотици концерти и най-вече любовта на публиката, която дава на групата статут на една от най-добрите български групи за всички времена.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

През 2005 г. Дичо започва солова кариера. Записва множество самостоятелни песни, основава собствена група – V.O.XX и най-вече не спира да изнася концерти, и да е желан гост на всякакви музикални събития.

Освен че е един от изпълнителите ни с най-харизматични гласове, Дичо е известен и с атрактивните си интереси и хобита. Изпълнителят от няколко години стопанисва хотел-ресторант в Синеморец, който носи името „Синьо лято“, обича да готви, особено морски деликатеси, обича спорта, като умело съчетава сноуборд, бокс и йога и винаги е заобиколен от приятелски компании, като дори достига до трето место в първия сезон на VIP Brother.

Експериментира успешно с различни музикални формати и проекти.Такава са  съвместната продукция на Дичо – песента Emotion of love – с един от финалистите в „Гласът на България“ Васил Чергов и проекта- Beautiful Day с младата певица Съни – Sun Heart.

Сам, в дуетни комбинации, с китара, с група или с цял бенд, всяко излизане на Дичо пред микрофона превръща събитието в истински музикален празник.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ