ДРАГОМИР СИМЕОНОВ

Журналист, автор и водещ. Част от брилянтните му изяви и участия са в проекти на Дарик Радио: Следобеден блок, „Киното в мен“, „Парчета история“, „Пощенска кутия за приказки“; „Полет над нощта” (БНТ); „Преди обед“ (БТВ); „Всяка неделя” и „Големите надежди“ (НТВ).

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Водещ на събитията: „Мъж на годината“, „Евровизия“, „Мис България“, „Черноризец храбър“, „Вечер на добродетелите“ и много, много други обществени и корпоративни събития.

Перфектната му дикция, журналистическият му и авторски подход към всеки текст и най-вече, неповторимият му чар, правят Драго Симеонов любимец на всяка публика и перфектен водещ за всяко събитие.

Още за Драгомир Симеонов:

– Завършил е немската гимназия и културология в Софийския университет
– Носител е на Олимпийския огън през лятото на 2004 г.
– Левскар!
– Владее немски и английски език.
– Харесван от всички, но специален любимец на женската публика. Наскоро в сп. „Жената днес“ го описаха така:„Драго Симеонов е от онези непосредствени и сърдечни мъже, с които жените веднага се чувстват спокойни. Умее да сваля бариери, да извиква усмивки, да води ведър и смислен разговор – в ефир, на улицата, от страниците на пресата, в нета – навсякъде се чувства май като у дома си.“

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ АРТИСТИ

ВИЖ ВСИЧКИ