ЙОАННА ДРАГНЕВА

Йоанна Драгнева  е позната от голямата сцена, като певица с международен успех, която има зад гърба си два албума, десетки награди от България и чужбина и многобройни изяви в страната и зад граница.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

През 2008г.  Йоанна и музикантите от Deep Zone представиха България на големия песенен конкурс Евровизия. В Белград, където се проведе конкурса Йоанна бе обявена за една от петте най-красиви певици, участвали през тази година.
Вярна на амбицията да се развива на две сцени – музикалната и телевизионната, от септември 2008 Йоанна е ко – водещ на най-големия телевизионен проект на БНТ- 4 часовата шоу програма  “В неделя с…”. От есента на 2009 година Йоанна е поканена за водещ на телевизионната игра „Трезор“ по Нова Телевизия.

През 2009 г. Йоанна издава и първия си самостоятелен сингъл –“I Can’t Breathe” /„Целувка За Сбогом”/, достигнал първо място в класацията за световна денс музика в САЩ.
През 2010 Йоанна става част от друг голям телевизионен проект на БНТ „Зов от Африка”, отразяващ Световното първенство по футбол 2010, като водещ на играта със зрителите.

Йоанна участва в многобройни концерти и клубни изяви в: Англия (Лондон), Португалия (Лисабон), Турция (Истанбул), Украйна (Киев), Малта, Румъния (Букурещ), Гърция (Атина), Сърбия (Белград), Кипър, САЩ -(Чикаго, Лас Вегас) Китай  и др. Песните и достигат челни места в редица музикални класации не само в Европа, а и извън нея. Също така са включени в множество  музикални компилации.

2011г. Йоанна успешно представи вторият си самостоятелен сингъл „Нищо случайно“/ „Fly so high”, който успя да спечели сърцата на феновете и професионалистите , обявявайки го за новия летен хит на 2011.

Телевизионната и кариера не остана на заден план. 2011г Йоанна беше домакин на два интернационални проекти – Церемонията по връчването на „Годишните Балкански Награди“ и Евровизия 2011 за деца.

През 2013 Йоанна става водеща на предаването „Очевидец“ по БНТ 2.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ