Калин Вельов & Amazonia Dance

КУИКХЕНДС

Единствения по рода си проект в България  – Amazonia Dance Project представя модерната бразилската култура в едно съчетание от електро- акустична клубна денс музика и бразилски танци.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Калин Вельов заедно с бразилската певица Julia Martins и саксофонист изпълняват световни хитове от DJ компилации, авторски песни и бразилски стандарти в оригинални ‘house’ аранжименти, а балета Amazonia Dance Project с лидера им Елена Бали представят изкуството на бразилските модерни и карнавални танци. Проекта е съставен от екзотични танцьори от цял свят, облечени в карнавални костюми, които успяват да заразят с енергията си и най-пасивните зрители, много от които са въвлечени от колоритните танцьори в анимация (участие на публиката в шоуто).

Общата продължителност на изпълненията се движи в рамките на 40 – 60 мин.

Артисти:

Калин Вельов – водещ, вокал, програминг, барабани и перкусии;
Жулия Мартинс (Бразилия) – вокали;
Росен ‘Роко‘ Захариев – тромпет, перкусии;
Аmazonia Dance Project –  Елена Бали (хореограф – България), Лариса Франклим (Бразилия), Виктория Окопи (Нигерия), Стефани Обадиару (Нигерия),  Лаифа Окереке (Нигерия)

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ГРУПИ

ВИЖ ВСИЧКИ