ЛЮСИ ДЯКОВСКА

Люси Дяковска е сред малкото  български музиканти с истински успешна кариера извън страната,като част от най-продаваната момичешка група на Германия и  континентална Европа – No Angels. с повече от 5 милиона продадени албума и стотици успешни концертни,фестивални и медийни изяви.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Популярността на Луси зад граница предопределя и нейното успешно стъпване и на родната  музикална сцена. Сновейки между многобройните си ангажименти зад граница и тези у нас Люси реализира и няколко специални проекта с които успешно концертира по музикалните и театрални сцени, това са представлението „Музикална вечер с Луси Дяковска“  и  мюзикълът „Разходка по Бродуей“ заедно с Плевенската филхармония.

 Проектът Summer Rocks(Aerosmit,AC/DC,Guns and Roses,No Angels и др.), който Люси от години успешно представя  в Германия ,а от скоро и у нас в съпорт с български рок музиканти.За Summer Rocks Люси казва:“На света има такива гениални артисти и композитори, поклон и респект пред тяхната непреходност. Затова искам да закарам публиката си на едно пътуване и с тези концерти да ги отвеждам към техните спомени които носи всяка една песен, като с всяка следваща заедно се потапяме по-дълбоко в гениалната рок музика…“

 Това е Люси Дяковска днес: навътре и навътре в музиката, без жанрови ограничения,неспирно търсеща,творяща и винаги в прекрасна форма за да се раздава на всяка сцена с многоликите си артистични таланти и превъплъщения.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ