МАРИЯ СИЛВЕСТЪР

Мария завършва право и психология,след което за кратко е топ модел,работи в списание и като сценарист в сутрешното предаване на Гала „На кафе“.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Телевизионната й кариера стартира като: водеща и репортерка – от предаванията „Тройка по никое време“ пo TV7, Вечерното шоу на Азис по Probg, „Красива наука“ по БНТ, комедийния сериал “Тя и Той”, танцувалното риалити по Nova “VIP Dance”, където участва в един отбор с Боби Турбото и двамата са сред фаворитите на публиката. Заедно с Камен Воденичаров и Андрей Захариев, е едно от лицата на седмичното токшоу по БНТ 1 „Неделя по три“ (н3Dеля Х3). През 2009 година участва в шоуто VIP Dance заедно с актьора Борислав Захариев. 

От 2014 г. е водеща на реалити предаването по bTV, „България търси талант“. А от 2016 е води и предаването „Бригада нов дом”.

Мария Силвестър е водеща с изключително голям опит и за нея няма трудности и прегради в работата й пред публика.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Космическата Валя Балканска

27.10.2022г. град Хасково, Образцово Народно Читалище "Заря - 1858" гр. Хасково КОСМИЧЕСКАТА ВАЛЯ БАЛКАНСКА - НАЦИОНАЛНО ЮБИЛЕЙНО ТУРНЕ 2022 Фолклорен ансамбъл за народни песни и танци РОДОПА – Смолян с гордост представя на 27 октомври в [...]

ОЩЕ АРТИСТИ

ВИЖ ВСИЧКИ