НИКИ АТАНАСОВ

Ники Атанасов е българският изпълнител с най-богатия репертоар от златната руска класика. По професия е радиожурналист, който и в момента се изявява успешно в програма „Хоризонт” на БНР. Но той е не по-малко популярен  с изпълнителската си кариера и най-вече с интерпретациите си на песните на Владимир Висоцки.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

По чиста случайност и по внушението на негов близък приятел от детинство, Ники Атанасов започва да пее руски песни :предимно блатньiе, одески и белоемигрантски . Открива Висоцки за себе си в началото на 70-те и до ден днешен изпълнява песни на великия бард.

Има издадени 3 албума: „Мурка“, „Поручик Галицин“ и „Русская водка“, съдържащи популярни руски романси, белоемигратски и одески песни. Отделно записва и издава  два авторски албума „Мъжът на 50“ и „Да става каквото ще“ с песни на големите наши композитори Стефан Димитров, Стефан Диомов Димитър Гетов, Константин Бахаров, Румен Спасов и др.

През последнитe 10-15 години има десетки концерти в София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Русе и в други градове на страната. Гастролирал е в Гърция, Кипър и Република Македония.

С китара в ръка или с група Ники Атанасов е истинска музикална енциклопедия на популярните и обичани руски песни, с които всеки празник би станал по богат като широката руска душа.

 Венсан – Иван Петров – илюзионист и сценарист. Винаги находчив и креативен, той успява да отключи най-силните човешки емоции чрез своето изкуство. „Често комбинирам илюзията с комедия, защото да разсмивам хората ми носи истинско удовлетворение!“ – казва той. Именно тези негови качества го отвеждат и до полуфиналите на реалитито „България търси талант“, където оставя дълбока следа у зрителите с изключително лиричната си сценична илюзия. През 2016 става носител на приза „Най- добър комедиен номер“ на фестивала за илюзия „Златна котка“. На същия фестивал през 2017 година е поканен за водещ и помощник- организатор, като става и носител на наградата “3-то място за най- добър сценичен номер”.  Истинската му сила обаче е в близката илюзия (илюзия с ежедневни предмети) и контакта с хората, твърди самият той.

 След като спасиха стотици софиянци от смъртоносно негативните им мисли, направиха и национално турне. Венсан, Калин и Жорони смятат, че не е честно само столичната публика да се побърква от смях по време на техните паметни шоута, затова като едни рицари на доброто настроение те поемат на национален поход срещу депресията.

 Кои са последните новини от света, пречупени през призмата на стендъп-а, как изглежда стендъп-а пречупен през призмата на балканския хумор и що е то магия пречупена през гледната точка на хумора – това са въпросите, на които ще можете да си отговорите, ако се осмелите да наемете шоуто на „Нема К’во“

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ