НИНА НИКОЛИНА

В музикалната си кариера Нина има издадени 10 албума. Номинирана е и има награди във всички възможни музикални категории – за Изпълнителка, за песен, за клип, за текст, за албум, за дует,както е удостоена и с престижната награда „ Изпълнителка на десетилетието” с песента „ТИ”.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

В брилянтен и неподражаем стил Нина Николина представя българската култура и особено българската народна музика на български и международни сцени,фестивали,колабурационни проекти като успешно прескача и в стиловете етно,поп и латино,което я прави универсален изпълнител.

Има записани дуети с емблематичните театрали и поп изпълнители  – Камен Донев, Христо Мутафчиев, Любо Киров, Руши Видинлиев, Лиляна Галевска.

Тя е музикален продуцент, диригент и една от певиците в проекта “Магическите гласове на България” със спектакъла “Женските гласове на България”.

2017 г., Нина Николина прави своя кино дебют в ролята на българската фолклорна певица Ана в копродукцията на Белгия, Холандия и България „Белгийският крал“ получил световно признание.А през 2018 г. участва заедно с Джералдин Чаплин и в снимките на продължението на филма –  ”Босият император”.

В студио и пред публика,с различните си проекти и формации космическият глас на Нина Николина винаги успява да развълнува и докосва сърцата на обичащата я и вярна публика.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ