РАФИ

Рафи е роден в красивия крайбрежен град Бургас. Още от малък, Рафи проявява огромен интерес към музиката и изкуството. Въпреки, че не взима уроци по пеене или свирене на някакъв инструмент, неговият глас е в прекрасна форма. Това, заедно с неговата изключителна харизматичност на сцената, е златният му билет за успех и убедителна доминация в първия сезон на българското издание на X Factor.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

След като печели X Factor, Рафи се впуска в множество участия и работи по първия си сингъл и се включва в общ концертен проект с Funky Miracle.

Рафи е част и от Музикалния „олимпийски отбор” на Coca-Cola и песента „Навсякъде по света” (Anywhere In The World) – световният хит на Mark Ronson и Katy B, заедно с Ангел и Моисей, и Криско.

През 2013 г., Рафи участва в ТВ шоуто „Като две капки” (Your Face Sounds Familiar) и… също го печели! Певецът се изяви като един от най-артистичните, енергични и забавни участници в предаването, който с изключителна прецизност и сериозност, много убедително успя да влезе в ролята на абсолютно различни един от друг и неподражаеми световни звезди. Образите му на Lenny Kravitz, Robbie Williams, Ishtar, MC Hamer, Freddie Mercury и уникалното му превъплъщение в Pavarotti останаха незабравимо преживяване както за зрителите пред екрана, така и за публиката в залата, която всеки път го аплодираше станала на крака.

Сама за няколко години зад гърба си има завидно количество хитове:”4-3-2-1”,” 4D” (с Лео, Део и Играта), “Не ме разбра”, “Mr.Commandante” (ft.Део,Лео и Играта),”Нали така” (ft. Hoodini), “В Нашия филм” (с Део, Лео и Играта), “Нов ден” (ft. Rewind),“Намери ме” и тн.

Той е с главна роля в култовия бродуейски мюзикъл „АВЕНЮ Q“-това е изключително забавен спектакъл за възрастни, който представя всички чувствителни теми на нашето време по неочакван начин. Расизъм, ксенофобия, гей-общество, порно-индустрия – всичко е подложено на добронамерена шега, което ни води към признаване и преодоляване на предразсъдъците, приемане на различията.

Рафи Бохосян заедно с Алекс Раева са водещи на кулинарното предаване на NOVA,“Bake Off: най-сладкото състезание”.

Чаровен, Забавен и Неподправен Рафи може де се окаже точната подправка за вашия празник.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ