Стенли

Станислав Сланев – Стенли е глас, който никога няма да объркаш с някой друг. Но обезателно ще забъркаш с рок, ню-уейв, с „Тангра”, гръндж, експеримент и романтика в едно.

Легендарният вокалист на група „Тангра“ след различни творчески колабурации и успешна самостоятелна кариера ни поднася нов формат на своите изяви,а именно:сформира нова група, с която вече музикантът обикаля страната в компанията на – Иво Чалъков – китари, Стефан Попов – ударни и Димитър Ковачев-Фънки – бас китара. Топ музиканти, които не се нуждаят от специално представяне!

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Още след първите няколко концерта в този формат сърцата на феновете им са тотално обсебени от рок приключението, в което бандата ги въвлича.Окрилени от тази енергия и неизменното си чувство за модерност Стенли и компания продължават уверено по клубове и концертни зали представяйки страхотен репертоар,с нови още по-рок аранжименти,в центъра на който са авторските му и тези на група „Тангра“ песни : „Сълзите на скитника“, „Пътят към храма“, „Как се казваш”, “Обсебен“, „Бъди какъвто си“, “Жулиета“ и много други култови парчета. С емблематичната си бяла коса, глас и китара – Стенли е истинска класика и класа, а всяко излизане на сцена превръща събитието в музикален празник.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ