Стефан Рядков

Стефан Рядков е роден на 07.09.1963г. в гр. Бургас.Завършва НАТФИЗ през 1992 г. със специялност актьорско майсторство за куклен театър в класа на професор Атанас Илков.

Веднага попада в екипа на легендарното телевизийонно предаване „КУ-КУ” След това следва „Каналето” „Хъшове” „Шоуто на Слави”. От 2010г. е в екипа на „Пълна лудница” и „Господари на ефира”

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Не пропуска и възможноста да участва и във филмови продукции.Снима в българо-американския филм „Търговски пътища” , българската лента с много награди „Светът е голям и спасение дебне от всякъде”, телевизионният филм „Филип”.

Наред с всички теливизионни и филмови изяви е неизменна част от много постановки в репертоара на столичните и провинциялни театри.

Гастролира в спектаклите „Големанов” и „Благородния испанец” на театрална формация „МЕЛПОМЕНА”Играе в култовите постановки „Българи от старо време” и „Аладин” на Музикалния Театър.Гастролира във „Вражалец” на Благоевградския театър, „Фалшификаторите” на Шуменския театър и „Българи от старо време” на Старозагорска опера.

Постоянно е канен да бъде водещ на много партита и различни изяви на който с неповторим чар,обаяние,многократно превъплащаване в различни образи и певчески талант прави празника незабравим и весел.С непринудена лекота и усмивка потапя всички в много смях,игри и забавления.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ АРТИСТИ

ВИЖ ВСИЧКИ