ТАНЦОВА ФОРМАЦИЯ ЕЛИКА

Създадена преди по-малко от 15 години, танцова формация „Елика“ е безспорно сред най-важните културни символи на Пловдив и България.Със своето изумително шоу, пищни костюми и неизчерпаема енергия, формацията определено докосва сърцата на хората в България и чужбина. Постоянно развиващото се разнообразие от танци включва национални, класически и джаз танци.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Танцова формация „Елика“ получава признанието си благодарение на творческия си, изпълнен с въображение и професионализъм екип. Колекцията от танци включва невероятно разнообразие от български фолклорни танци и чудесен международен репертоар от испански, африкански, латиноамерикански, грузински, руско-цигански, турски, гръцки, сръбски, ирландски, украински, румънски, руски, молдавско-цигански и индийски танци.

Могат да бъдат представяни различни програми:

Фолклорна програма – образци от различните етнографски области на България. Може да включва автентичен, оброботен фолклор, различни обреди и ритуали и да се представя както съвместно от танцьори,певици и оркестър, така и от всяко звено поотделно.

Вариететна програма – включва хореографии на джаз музика, класика, латино, стандарт, поп, както и такива с етноелементи.

 Балканско кабаре – изградена върху основата на музиката и танците на балканските народи, включваща буфо, актьорска игра, скечове и анимация с гостите.

 Смесена програма – може да бъде изградена като съвкупност от фолклор, вариете, латино, класика, танци на различните народи – испански, грузински, африкански, руско-цигански, турски, гръцки, сръбски, ирландски, украински, румънски, руски, молдавско-цигански, индийски и други танци.

 Обхваща дейността на състава, свързана с участието му в сватби, частни партита, юбилеи, презентации, представяне на нови продукти, откриване на обекти, семинари, конгреси, изложения, панаири, промоции на албуми на изпълнители и др., за които може да разработва специални програми в зависимост от случая.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ АРТИСТИ

ВИЖ ВСИЧКИ