Тони Димитрова

Музикалната и съдба прилича на приказка-след като 6 години работа кaтo машинописка Тони решава да опита късмета си като певица в увеселителните заведения по морето в началото на 90-те години.

Така се стига до 1995 г. когато след дълги колебания Тони решава да се яви на конкурса, организиран от Ева и Гого (Фамилия Тоника) за попълване на група “Горещ пясък”. Именно там я чува и Стефан Диомов. Още на следващия ден й правят пробни записи в студио “Горещ пясък” и през 1996 г. е назначена за солистка на оркестъра.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Успехите не закъсняват. Лятото на 1996 г. Тони участват на конкурса “Бургас и морето”, където й е присъдена 3-та награда за песента “Ах, морето”. Този бърз успех на песента и нарастващият успех на Тони, естествено води до реализирането на първия й албум “Ах, морето” през 1997 г. Успехите на Тони вече са безспорни и през 1999 г. Излиза албумът й “Как си, Тони”. От него се раждат хитовете “Балкански синдром”, “За кой ли път”, “Старецът и морето” и др.

2001 г. следва албумът “Съмва се”, безспорните хитове от него са дуетът с Орлин Горанов “Още те обичам”, “Малка водка с портокалов сок”, “Бургас и момчето”. В следващата 2002 са събрани вече записаните дуети с Тони, както и се реализират нови и се издава албумът “Тони Димитрова- дуети”- включващ дуети с Васил Найденов, Орлин Горанов, Гого Найденов, Веселин Маринов, Пламен Ставрев.

Тони Димитрова е омагьосваща, неповторима,чаровно различна, наричана българската Бони Тейлър която винаги успява да създава с музиката си неповторима атмосфера изпълнена с топлина и обич, каквито са и песните,които изпълнява

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ