Трамвай №5

Група Трамвай N:5 е българска поп група, която първа прекрачва границите на традиционното и представя по нов, атрактивен начин своите хитове.
Основана от Петко Петков, тя е първата шоу формация у нас, която вкарва сценични ефектни решения, танцувално шоу, стилистика и характер в присъствието си. Използва различни изразни средства, които впечатляват и са новаторски за времето си.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Телевизионното представяне на песните им, дава сериозно основание, Трамвай N5 да се считат за основоположници на българския видеоклип.

Успешните турнета в Европа, бившите Съветски Републики, Скандинавските страни, Мароко, Тунис, Алжир, др. ги правят популярни не само в средата на българската поп музика. Гостуват на музикалния подиум заедно със световни звезди като Албано, Сандра, Бони М. Тяхното партньорство датира от концертно участие на националния стадион в Букурещ .

След редица индивидуални изяви, членовете на групата продължават съвместно работа и издават двоеният албум „ Дълго отсъствие”. Петко Петков, Джина Иванова, Мая Дакова и Ади Митрева се завръщат на музикалната сцена и възобновяват своята концертна дейност с грандиозен концерт през декември 2006 в Зала1 на НДК. Най-големите хитове на групата „Усмивкат“, „Тя“, „Погледът на любов“ се считат за класика в българската поп музика. Ремикси с модерно звучене и нови песни, предстои да излязат в нов албум.

В последните години правят няколко национални турнета с Бони М и самостоятелни участия.
Трамвай N5 представя в репертоара си свои хитови песни, изпълняват класически и съвременни поп парчета. Репертоарът им е обогатен в стил белканто, класически канцонети и арии, английски и руски хитови парчета – насочен към танцувалната, дискотечна музика.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ГРУПИ

ВИЖ ВСИЧКИ