Цвети Радойчева

Тя е млада красива и безумно талантлива. Усмивката й е лъчезарна и заразителна, а гласът й нежен ,лиричен и завладяващ. Родена е в София, а музиката е нейният живот .Цвети Радойчева започва да пее още от 3 годишна възраст.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

През 2008г. започва да учи поп и джаз пеене в НМА “Панчо Владигеров “в класа на доц. Алис Боварян, а през същата година излиза и първата й авторска песен” Не се обръщай”. Следват успешните проекти “Бял сатен “,”Ти “,” Дъжд от звезди”,” Вземи ми всичко”,” Бъди до мен “,а песента” Дай ми любов “ е по музика и текст са на самата изпълнителка и Кисело диско –дует с рапъра Спенс .

Цвети Радойчева е една от най- исканите и канени поп певици на светски събития и частни партита ,тъй като красавицата изпълнявя брилянтно българска естрада ,руска музика ,народна музика , евъргрийни и др., а бляскавата й визия и прекрасното й сценично поведение впечатляват всеки гост.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ