ШЕФ ИВАН МАНЧЕВ

Шеф Иван Манчев е в топ 10 на български шеф-готвачи.  Освен страхотен професионалист ,  изминал дългия път на една успешна кариера и собственик на верига ресторанти „Кактус“ ,  той е и популярен телевизионен водещ.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Сигурно поне веднъж сте гледали предаванията с дългогодишна история „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“, където неговият чар и артистичност допринасят за огромния успех на тези предавания.

 Всичко това прави шеф Манчев желан и търсен водещ и шоумен за различни събития, празненства и промоции, притежаващ уникалната способност да скъсява дистанцията с публиката и да задържа тяхното внимание.

 Той е от малкото истински експерти в ресторанстьорския бизнес у нас. Освен, че създава три свои ресторанта, той е търсен от индустрията като консултант за обучения и разработване на заведения. Автор е на множество книги с рецепти. Участва в различни рекламни кампании.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ АРТИСТИ

ВИЖ ВСИЧКИ