DIM4OU

Димчо Харалампиев, или просто „Dim4ou“, започва да се занимава с музика на 14 години. Пише текстовете си на листовe и ги събира в кутии от обувки. Първите си аматьорски записи прави на 16 с помощта на приятел. От 18 до 22 години, в музикалната му кариера се наблюдава „творческа пауза“, докато негов приятел, живеещ в Щатите не му подарява Skype-микрофон и го насърчава да започне да прави песни отново и му ги изпраща, с които да му описва какво се случва в България. Тази приятелска молба стимулира Dim4ou да се зариби отново с правенето на песни, на което посвещава следващите 2-3 години.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Аматьорският му период приключва със запознаването му с хората от Тутурутка и с Иван Бояджиев, и за първи път влиза в професионално студио. Следват записи и издаването на първия му професионален албум „УШИ НОС ГЪРЛО“, заснемането на първия му клип „ПО ЦЯЛ ДЕН“ и тръгването му по участия. През 2012 г. заедно Били Хлапето и Lexus правят хита „БАШ МАЙСТОРСКА“, донесъл им и няколко музикални награди. Паралелно се запознава и с F.O. (член на лейбъла „056“). с когото правят другия голям хит „BIG MEECH“. Следва албума „ПИЛЕТО ВЪВ ФУРНАТА“ в колаборация с ATS и клиповете „ШИ ГИ КЛАТЯ“ и „ПИЛЕТО ВЪВ ФУРНАТА“ от едноименния албум. Сега Dim4ou е основна фигура в MFZanimation и се радва на изключителна популярност сред хип-хоп почитателите.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ