EVA

Тя е млада, талантлива и много чаровна,което я направи един от новите тийн идоли на България, тя е Ева Теодорова Георгиева или просто EVA.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

Започва да пее още на 3 годишна възраст. Участвала е във вокална група „Смехорани“ и 12 години в Детски хор на Българското Национално Радио. Завършила е Музикалното училище в София и в момента е студентка в Националната Музикалната Академия със специалност поп и джаз пеене. Печели безброй награди от конкурси и фестивали за пеене. Участва в театрални пиеси, мюзикълът „Кабаре“ в музикалния театър, частни постановки из цяла България. Била е бек вокал на почти всички наши естрадни изпълнители на концерти и телевизионни предавания, като „X Factor“, „Като 2 капки вода“, „Аз обичам България!“, „България търси талант“ и други. До момента тя има вече 6 самостоятелни хита, които се въртят по всички музикални телевизии и радиа.Песните и се разпространяват в Румъния, Гърция и Турция, където 2 поредни години участва в престижни местни фестивали

 EVA, е позната на зрителите и от ролята на Бети в популярния пародиен уеб сериал  #КИФЛА, двата сезона на сериала събраха над 4,5 милиона гледания в мрежата.

 Ева Георгиева завладява с магнетизма и непринуденото си поведение. Обичат я малки и големи, има почитатели от всички възрасти, които с нетърпение очакват всяка нейна изява.

ВИДЕО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Мост на Небесата

Заповядайте на третото издание на концерта, в гората пред мистичния природен мост. Ще можете да се насладите на тържествени [...]

ОЩЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ВИЖ ВСИЧКИ